Kapcsolat

E-mail:
anikoha@pestipszichologus.hu
Telefon:

06 30 563 74 07

06 30 380 91 45

Induló csoportok

STRESSZKEZELŐ TRÉNING >>
PSZICHODRÁMA ÖNISMERETI CSOPORT >>Induló csoportok


STRESSZKEZELŐ TRÉNING

WILLIAMS ÉLETKÉSZSÉGEK PROGRAM


Életminőségjavító stresszkezelő tréninget hirdetünk, amelyet már több, mint 10 éve alkalmaznak az USA-ban, és szerte a világon nemzetközi tudományos szaklapokban közölt tanulmányok bizonyítják tartós hatékonyságát.

A tréning tematikája és technikája előre kidolgozott strukturált gyakorlatokon alapul, mely az egész világon azonos módon használatos. Bizonyítottan javítják a csoportos tréningfoglalkozások a résztvevők testi és lelki egészségét. Mindemellett a tréning elvégzése után a résztvevők személyes hatékonysága növekszik, önismerete gyarapszik, kommunikációs készségei javulnak. Összességében a résztvevők eredményesebben tudják kezelni munkahelyi és magánéleti konfliktusaikat, elégedettebb és harmonikus életet élő egyénekké fejlődhetnek.

Program: Bevezetés, Bemutatkozás, Gondolataink és érzéseink felismerése, tudatosítása, A problémák megfogalmazása és elemzése, Célok kitűzése, döntéshozatal, Módszerek negatív gondolataink és érzéseink csökkentésére, Feszültséglevezető tecnnikák, relaxáció, Kreatív problémamegoldás, Önérvényesítő (asszertív) viselkedés, kérések megfogalmazása, Hogyan mondjunk Nem.et, Hatékony beszéd, kommunikációs technikák, Figyelmes meghallgatás, kommunikációs technikák, Empátia csoportokkal, Empátia egyénekkel, A negatív megnyilvánulások felismerése, Pozitív megnyilvánulások és tudatos alkalmazásuk, Prioritások megfogalmazása, Tanult készségek áttekintése, Visszajelzések, Összegzés.

Időpont:
2011. Július 2-3. Szombat és Vasárnap. 9-17-ig mindkét napon.

Helye: www.valtozasrendelo.hu

Vezeti: Hazag Anikó, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta,

Email:
anikoha@pestipszichologus.hu
Tel: 06.30.380.9145.

További info: www.selyesociety.hu, www.eletkeszsegek.hu,
Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézet, Budapest.
PSZICHODRÁMA ÖNISMERETI CSOPORT

Indul 2010 októberében
a Magyar Pszichodráma Egyesület keretében
BETELT!

A csoport módszertanilag ötvözi a Mérei féle csoport-centrikus és a Moreno féle protagonistacentrikus pszichodráma elemeit.
A csoportot 250 órára tervezzük, havi egy alkalommal, szombati vagy vasárnapi napokon, de. 9,30 - 18 óra között fog működni, alkalmanként 10 tanórában.
Elvégzése beszámítható a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételeként, beszámítható a klinikai szakpszichológus-képzésbe, a családterápiás módszerspecifikus képzésbe és más szakképzések önismereti részeként is.

Csoportvezetők: Bagotai Tamás klinikai szakpszichológus, kiképző pszichodráma pszichoterapeuta, Hazag Anikó klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichodráma asszisztens

Jelentkezés:
Bagotai Tamás, +36 30 390 3418, bagotai@enternet.hu

Hazag Anikó,  06 30 380 9145 - anikoha@pestipszichologus.hu